Joburi
Creative

Înființată în anul 2003 agenția de publicitate Artvertising deține o experiență și un portofoliu care demonstrează adaptabilitatea echipei creative de-a lungul timpului. Dorim să ne mărim echipa cu noi colegi creativi pe departamentele menționate.

Job Brand Manager

Post de management și execuție, gestionarea conturilor de client și crearea de content relevant pentru brand, cu experiență pentru a sprijini echipa și a dezvolta agenția.

Aplică

Job Specialist Comunicare

Noi îi spunem gardian de brand și este persoana cu skill-uri de comunicare și cu o înțelegere de ansamblu a domeniului, creativă și dinamică, pasionată de comunicare și cu atitudine pozitivă

Aplică

Job Specialist Marketing Content

Persoană orientată spre rezultate și conținut creativ de brand, care se simte confortabil să lucreze independent, cu o supraveghere minimă, într-un mediu prietenos. În această poziție, vei fi responsabil de research și content.

Aplică

Job Copywriter

Dacă te știi cu idei, faci glume și mereu propui concepte creative, noi spunem că faci excepție. Hai să faci copy pentru social media, landing page-uri, articole native complexe sau articole de tip branded content, newslettere, spot radio și video.

Aplică

Senior Graphic Designer Iasi

Angajăm senior graphic designer orientat către promovarea brandurilor comerciale. Activitatea se desfășoară fizic la birourile din Iași.

Aplică

Job Digital Marketing Specialist

Candidatul ideal va contribui la dezvoltarea afacerilor prin promovarea online prin implementarea, monitorizarea și raportarea campaniilor din Rețeaua de display Google, Facebook, TikTok

Aplică

Asistent Marketing magazin online

Activități de gestionare și service client pentru magazin online, promovare pe social media și site

Aplică

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

BENEFICIILE UNUI MAGAZIN ONLINE CUSTOMIZAT: O PLATFORMĂ PREMIATĂ CE SE POTRIVEȘTE NEVOILOR AFACERII

Beneficiile unui magazin online customizat: o platformă premiată ce se potrivește nevoilor afacerii
Dezvoltarea unui magazin online nu se rezumă doar la prezentarea produselor, ci și la implementarea unor funcționalități strategice menite să crească vânzările și rata de conversie.
TAG:

ARTVERTISING ÎNDEPLINEȘTE CRITERIILE DESI ȘI ESTE PARTENER DIGITAL INNOVATION PENTRU ACCELERAREA DIGITALIZĂRII IMM-URILOR ȘI INSTITUȚIILOR PUBLICE

Artvertising îndeplinește criteriile DESI și este partener Digital Innovation pentru accelerarea digitalizării IMM-urilor și instituțiilor publice
Vrei să accesezi fonduri nerambursabile pentru digitalizarea business-ului tău?
TAG: digitalizare, servicii digitalizare