Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România

Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România

Proiectul realizat de agenția de marketing și web Artvertising a câștigat 2 premii pentru cel mai bun magazin online, la Grupa Professional am luat "Highest Score" și locul 1 categoria Gifts & Jewelry – 2023.

Pentru al treilea an consecutiv, la cea de-a XVIII-a ediție anuală a Festivității Gala Premiilor eCommerce și Digital Marketing, aceste realizări de excepție reprezintă o recunoaștere la nivel național a performanței echipei agenției Artvertising, care se ocupă de dezvoltarea platformei e-commerce și strategia de marketing a magazinului.

Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România. Premiile GPeC sunt printre cele mai râvnite trofee din online-ul românesc, răsplătind de 18 ani performanța în comerțul online din România.

Criteriile analizează cele mai importante elemente de comunicare, marketing performanța platformei de e-commerce, printre care fluxul de comandă, cu urmărirea ratei de abandon a coșului, implementarea tehnicilor de creștere a ratei de conversie, engagement-ului și numărului de pagini vizitate în site.

Urmărim automatizarea proceselor de marketing și implementarea funcțiilor de organizare a catalogului prin filtre search și un check-out fluid.

De asemenea, se verifică folosirea A/B Testing și a statisticilor pentru evaluarea produselor care nu se vând și a celor care performează și se pune accent pe scalarea și creșterea vânzărilor.

Certificarea Trusted Ro primită de magazinul online dezvoltat de Artvertising arată că proiectul nostru Zodiacool îndeplinește criteriile de calitate și siguranță.

Am acumulat un know-how puternic în e-commerce, lucru demonstrat și de proactivitatea în sesiunile 1:1 cu trainerii strategici. Astfel, putem să anticipăm nevoile clienților noștri și să le oferim soluții funcționale de e-commerce și marketing digital.

Solicită ofertă

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala