Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) REGIO Nord-Est pentru Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, a solicitat elaborarea Manualului de identitate vizuală, cu scopul de a asigura o comunicare transparentă, unitară și coerentă a proiectelor finanțate prin REGIO Nord-Est.

Echipa care a stat la baza elaborării manualului a realizat o structură mai accesibilă și intuitivă pentru beneficiarii de fonduri europene. Acest ghid facilitează găsirea și utilizarea informațiilor esențiale, oferind un suport de lucru eficient. 

Manualul de Identitate Vizuală (MIV) este instrumentul esențial pentru asigurarea unei prezentări coerente și profesionale a proiectelor în cadrul Programului Regional Nord-Est 2021-2027. Acesta oferă reguli privind utilizarea elementelor de identitate vizuală ale programului, contribuind la recunoașterea și uniformitatea acestuia.

Am lucrat alături de echipa ADR pentru a îmbunătăți logo-ul programului pentru o mai bună lizibilitate, asigurându-ne că se aliniază cu standardele și direcțiile specificate. Manualul de Identitate Vizuală cuprinde elementele esențiale, de la semnătura vizuală la regulile de aplicare. Pentru a facilita utilizarea corectă a acestor elemente și pentru a preveni erorile, am dezvoltat șabloane standardizate cu antet și subsol, integrate cu toate logo-urile necesare, conform regulilor UE. Prin această abordare urmărim să se reducă timpii de căutare a informațiilor prin uniformizarea și coerența tuturor materialelor de comunicare a celor implicați în programul Regional 2021-2027.

Experiență și competențe în proiecte europene

De peste 20 de ani, Artvertising deține o vastă experiență și competențe solide în domeniul proiectelor europene, o echipă cu expertiză și clienți din diferite industrii, cu afaceri dezvoltate prin fonduri UE.

Totodată, subliniem angajamentul de lungă durată față de susținerea continuă și activă a brandurilor românești, lucru dovedit de portofoliul nostru. Prin colaborarea cu proiectele Regio, care încurajează dezvoltarea brandurilor noi și existente, continuăm să promovăm diversitatea și inovația în peisajul afacerilor, contribuind astfel la prosperitatea economiei naționale.

Dacă deții sau intenționezi să deschizi o afacere prin fonduri UE și ai nevoie de soluții personalizate și eficiente, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale proiectului, scrie-ne la contact@artvertising.ro sau sună la +40 755.665.603.

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala