Artvertising îndeplinește criteriile DESI și este partener Digital Innovation pentru accelerarea digitalizării IMM-urilor și instituțiilor publice

Artvertising îndeplinește criteriile DESI și este partener Digital Innovation pentru accelerarea digitalizării IMM-urilor și instituțiilor publice

Vrei să accesezi fonduri nerambursabile pentru digitalizarea business-ului tău?

Pentru rezultate vizibile și campanii de succes, alege Artvertising și Digital Innovation - parteneri puternici, cu experiență, care pot contribui la creșterea vizibilității și a vânzărilor afacerii tale.

Dacă ești în căutarea unei soluții integrate de digitalizare, la Artvertising facem totul pentru a-ți dezvolta afacerea și a-ți atinge obiectivele de marketing – de la construirea strategiei de business online, a website-ului de prezentare sau a magazinului online la SEO, campanii Ads, aplicații mobile sau Intranet.

Dezvoltăm soluții integrate de digitalizare

Cu o experiență de peste 20 ani în industrie și un portofoliu solid de branduri românești pentru care am dezvoltat campanii de succes, Artvertising, agenție specializată în marketing digital, îți oferă soluții integrate de digitalizare:

- Strategie de marketing online

- Dezvoltare software – website de prezentare sau magazine online

- Reclame online și optimizare SEO

- Social Media Marketing

- Analiză și prelucrare a datelor prin inteligență artificială

- Dezvoltare platforme ERP

- E-commerce și alte servicii de marketing digital

Toate acestea sunt esențiale pentru orice IMM sau instituție care dorește să își îmbunătățească prezența digitală și să rămână competitivă în era digitală.

Ai o echipă dedicată de specialiști

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing și programare, aleși pentru criteriile de intensitate digitală DESI și certificări.Avem experiență în crearea de campanii Ads în rețeaua vastă de rezultate ale căutării, site-uri, videoclipuri, aplicații mobile, hărți, cumpărături. Generăm flux de urmăritori, valuri de Social Media, pentru a stimula vânzările și a genera trafic relevant pe site. Îți oferim suport pe toată durata perioadei de implementare și o echipă dedicată de specialiști care lucrează împreună in-house.

Agenție premiată, certificată și acreditată

Pentru că mediul digital se schimbă în permanență, ai nevoie să fii mereu conectat la tendințe și la cei mai buni specialiști în domeniu.

Agenția Artvertising este certificată Google Ads pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing. Am acumulat un know-how puternic în e-commerce, lucru demonstrat și de proactivitatea în sesiunile 1:1 cu trainerii strategici. Astfel, putem să anticipăm nevoile clienților noștri și să le oferim soluții funcționale de e-commerce și marketing digital.

Pentru al treilea an consecutiv, la cea de-a XVIII-a ediție anuală a Festivității Gala Premiilor eCommerce și Digital Marketing, proiectul realizat de agenția noastră a câștigat 5 premii importante pentru cel mai bun magazin online la cel mai mare Summit de E-Commerce și marketing online din România.

Această recunoaștere la nivel național a performanței echipei agenției Artvertising, care se ocupă de dezvoltarea platformei e-commerce și strategia de marketing a magazinului, confirmă expertiza și experiența specialiștilor noștri, dar și know-how-ul valoros.

Cum poți accesa fondurile?

Digital Innovation Zone (DIZ), primul hub european de inovare digitală (eDIH) din regiunea de Nord-Est, a lansat primul apel pentru accesarea ajutorului de stat nerambursabil. Acest apel este destinat IMM-urilor din Regiunea Nord-Est, prioritare fiind domeniile sănătății și producției, și oferă servicii suport în valoare de până la 150.000 euro pentru companii și până la 100.000 euro pentru instituțiile publice.

Selecția va cuprinde 30 de IMM-uri care au proiecte de digitalizare pentru business-ul lor. Timp de 6-12 luni, acestea vor beneficia de servicii suport pentru digitalizarea activității lor sau integrarea de noi tehnologii, de la auditarea nevoilor de digitalizare, până la servicii de demonstrare și testare de tehnologii, dezvoltarea unui concept de soluție sau produs cu componentă digitală, acces la programe de competențe digitale avansate sau de cultură digitală.

Digitalizează-ți afacerea:

Dacă ești IMM sau dacă reprezinți o instituție publică, te ajutăm să accesezi fondurile și să implementezi proiectul de digitalizare.

Sună la 0755 665 603 sau scrie-ne la office@artvertising.ro și împreună vom construi soluția perfectă pentru nevoile afacerii tale.

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala