Artvertising promovează participarea Safir la emisiunea Șef sub acoperire prin campanii de social media

Artvertising promovează participarea Safir la emisiunea Șef sub acoperire prin campanii de social media

Recent, agenția Artvertising a avut o contribuție importantă în promovarea pe social media a participării fraților George și Iulian Safir la emisiunea de televiziune "Șef sub acoperire" de la PRO TV.

Cu ajutorul unei strategii bine gândite, echipa de specialiști în marketing și comunicare de la Artvertising a reușit să atragă atenția publicului asupra emisiunii, dar și să crească vizibilitatea și notorietatea Familiei Safir, în special pe platformele sociale.

Strategia a inclus crearea și promovarea de conținut relevant, adaptat platformelor sociale precum Facebook, Instagram, Tik Tok, You Tube și LinkedIn. În plus, agenția a creat o campanie de publicitate online, care a ajutat la creșterea numărului de vizualizări și interacțiuni cu postările legate de participarea fraților Safir la emisiune.

Artvertising a creat și o campanie de hashtag-uri, pentru a face mai ușor identificabil conținutul legat de emisiune și frații Safir. Aceasta a avut un succes remarcabil, generând o creștere semnificativă a numărului de postări și de interacțiuni cu acestea.

Prin această strategie de promovare pe social media, Artvertising a reușit să sporească interesul publicului asupra participării fraților Safir la emisiunea "Șef sub acoperire", dar și să crească numărul de urmăritori și vizualizări ale conturilor lor de social media. În același timp, agenția a ajutat la consolidarea brandului Familia Safir și la creșterea notorietății lor în industria alimentară.

În concluzie, Artvertising demonstrează din nou că o strategie bine gândită și implementată cu succes poate aduce beneficii semnificative pentru clienții săi. Echipa de specialiști în marketing și comunicare reușește să construiască branduri puternice și să ajute la promovarea lor eficientă, în mediul online și nu numai.

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala