Contribuția agenției Artvertising la un documentar despre industria alimentară

Contribuția agenției Artvertising la un documentar despre industria alimentară

Agenția Artvertising, specializată în marketing și publicitate, a participat recent la filmările pentru un documentar de tipul „Cum se fabrică?”. Acest film documentar realizat pentru Discovery are scopul de a arăta publicului procesele de producție din industria alimentară, în conformitate cu cerințele actuale ale consumatorilor.

Artvertising a fost implicată în proiect încă de la faza de pre-producție, oferind suport pentru comunicare și strategia de promovare. Echipa noastră de specialiști în marketing și branding a furnizat informații utile pentru a ajuta la crearea unei imagini reale a brandului Safir, compania producătoare de alimente care a fost selectată să fie prezentată în documentar.

După finalizarea filmărilor, Artvertising a continuat să lucreze la promovarea documentarului, folosind strategii de marketing online, social media și site-ul companiei. Astfel, am reușit să atragem un public larg și să obținem o bună vizibilitate a brandului Safir.

Pentru a spori încrederea consumatorilor în brandul Safir, am declinat documentarul pentru a fi prezentat în diferite medii de comunicare, cum ar fi televiziunea, platformele de streaming online și evenimente de promovare. Această strategie a fost eficientă pentru a crește vizibilitatea brandului și a demonstra angajamentul companiei față de calitatea produselor sale.

În concluzie, implicarea Agenției Artvertising în acest proiect a fost de un real folos pentru crearea unei imagini reale a brandului Safir în ochii consumatorilor. Colaborarea noastră cu producătorii de documentar a dat naștere unui produs remarcabil care a satisfăcut cerințele actuale ale consumatorilor și a demonstrat angajamentul brandului Safir pentru calitate și transparență.

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala