Cum automatizezi trimiterea facturilor în e-Factura

Cum automatizezi trimiterea facturilor în e-Factura

Problema: pierderea timpului, rutina, stresul, erorile (dacă am uitat să trimit o factură, dacă am greșit o cifră și e-Factura o validează eronat)

Soluția: Automatizarea trimiterii facturilor în e-Factura printr-un singur click

Începând cu 1 ianuarie 2024, România a adoptat o schimbare semnificativă în privința facturării, impunând utilizarea sistemului e-Factura prin intermediul Spațiului Privat Virtual pentru oricine deține o firmă, un ONG sau un PFA și desfășoară relații B2B.

Noile reglementări, conform Legii 296/2023, impun raportarea electronică a facturilor pe etape, iar neconformitatea poate atrage sancțiuni serioase.

Dacă nu ai făcut încă această tranziție sau te simți copleșit de implementare, te ajutăm cu aplicația AutoFacturare, dezvoltată de Artvertising, care facilitează procesul de generare și transmitere a facturilor, printr-un click.

Aplicația AutoFacturare lucrează integrat cu magazinele online, cu alte platforme care generează facturi în format Excel (XLS) sau cu soft-uri de contabilitate pentru care se poate implementa un modul de trimitere directă a facturilor în e-Factura.

Procesele dublate de trimitere a facturilor din firmă atât către softul de contabilitate, cât și către e-Factura, se simplifică prin integrare și automatizare.

Aplicația AutoFacturare, dezvoltată de Artvertising, facilitează transmiterea directă a facturilor din:

- între softurile de contabilitate (cum ar fi între SmartBill, oblio și Nexus)

- între magazin online și softul de contabilitate

- între magazin online și e-Factura.

1. Magazine online – generează facturi și trimite-le în e-Factura

Pentru magazinele online integrăm aplicația AutoFacturare, care automatizează transmiterea facturilor direct în e-Factura și/sau în softuri de contabilitate.

2. Emiți facturile în Excel? Automatizează procesul cu e-Factura

De ce este necesar un format standard pentru e-Factura?

Diferitele formate de facturi utilizate de către companii ar putea crea confuzie pentru software-ul RO e-Factura ANAF, afectând capacitatea acestuia de a procesa eficient informațiile.

Aplicația AutoFacturare, dezvoltată de Artvertising

Pentru a facilita procesul de generare și gestionare a e-facturilor, am dezvoltat o aplicație dedicată, care îți permite:

· să obții facturi din fișiere Excel

· să le încarci în RO e-Factura ANAF

· să descarci facturile pe care le-ai primit de la clienți

· să gestionezi mesajele primite de la RO e-Factura ANAF.

Modul de lucru al aplicației AutoFacturare

1. Creează cont

2. Încărcă facturile: încarci fișierul Excel (XLS) ce conține informațiile, iar aplicația îl convertește automat într-o factură cu formatul necesar.

3. Validarea și încărcarea în RO e-Factura ANAF: facturile încărcate sunt validate pentru a identifica eventualele erori și apoi sunt încărcate fie în RO e-Factura ANAF, fie în programe de contabilitate, precum Nexus.

4. Urmărirea și gestionarea facturilor: poți afla statusul, urmări mesajele de la RO e-Factura ANAF și gestiona facturile în funcție de diverse criterii.

Salvează timp!

Transferul online de facturi reprezintă viitorul administrării tranzacțiilor comerciale, oferind un mod eficient și transparent de gestionare a acestora.

Aplicația AutoFacturare, dezvoltată de noi, la Artvertising, vine în întâmpinarea nevoilor afacerii, facilitând procesul de generare și transmitere a facturilor către RO e-Factura ANAF. Folosind această soluție simplă și intuitivă, vei gestiona eficient tranzacțiile comerciale, în conformitate cu cerințele legislative și fiscale actuale.

Solicită un cont demo în AutoFacturare

Află cum te putem ajuta completând formularul sau contactându-ne la 0755 665 603 / office@artvertising.ro.

Solicită ofertă

ARTICOLE RECENTE

Dezvoltarea unui magazin online nu se rezumă doar la prezentarea produselor, ci și la implementarea unor funcționalități strategice [...]

Diana Dimitriu

Vrei să accesezi fonduri nerambursabile pentru digitalizarea business-ului tău? [...]

Crina Lica

Te ajutăm să explorezi câteva dintre cele mai importante tendințe de marketing digital care vor modela industria în 2024. [...]

Magdalena Calinciuc

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

BENEFICIILE UNUI MAGAZIN ONLINE CUSTOMIZAT: O PLATFORMĂ PREMIATĂ CE SE POTRIVEȘTE NEVOILOR AFACERII

Beneficiile unui magazin online customizat: o platformă premiată ce se potrivește nevoilor afacerii
Dezvoltarea unui magazin online nu se rezumă doar la prezentarea produselor, ci și la implementarea unor funcționalități strategice menite să crească vânzările și rata de conversie.
TAG:

ARTVERTISING ÎNDEPLINEȘTE CRITERIILE DESI ȘI ESTE PARTENER DIGITAL INNOVATION PENTRU ACCELERAREA DIGITALIZĂRII IMM-URILOR ȘI INSTITUȚIILOR PUBLICE

Artvertising îndeplinește criteriile DESI și este partener Digital Innovation pentru accelerarea digitalizării IMM-urilor și instituțiilor publice
Vrei să accesezi fonduri nerambursabile pentru digitalizarea business-ului tău?
TAG: digitalizare, servicii digitalizare