„Deliciosul te învaţă” – un succes la puterea a doua

„Deliciosul te învaţă” – un succes la puterea a doua

Organizatorii, Grupul de firme Safir şi Artvertising, şi-au propus să împărtăşească micuţilor toate secretele alimentaţiei sănătoase şi să le ofere experienţe pozitive în aces sens. Motivaţia care stă la baza acestei iniţiative este dată de preferinţele alimentare ale copiilor, din ce în ce mai pretențioși când vine vorba de mâncare naturală.

Ediţia de anul acesta i-a provocat să participe la diverse activităţi care îmbină distracţia şi amuzamentul cu latura instructivă: concursul „Puişorii bucătari”, unde copiii au propus reţeta lor preferată de bucate sănătoase şi şi-au imaginat o poveste pe tema alimentaţiei sănătoase. În competiţie au participat 21 de grădiniţe, propunând nu mai puţin de 51 de reţete-poveste publicate şi supuse votului publicului pe siteul de campanie www.deliciosul.ro; redactarea cărţii „Bucate ca-n poveşti”, o colecţie cu reţetele şi poveştile câştigătorilor, dar şi cu alte informaţii utile şi curiozităţi despre alimentaţia sănătoasă, disponibilă online.

În plus, Deliciosul de Vaslui i-a vizitat pe copiii cei mai harnici implicaţi în concurs. Aşa cum ne-a obişnuit încă de la prima ediţie a campaniei, lecţiile deschise susţinute de Deliciosul de Vaslui au scopul de a oferi, într-o formă interactivă şi veselă, informaţii şi sfaturi utile despre sănătate. În acest an, personajele centrale au fost fructele şi legumele de sezon, copiii învăţând beneficiile lor, cum să le recunoască şi cum să le pregătească pentru consum. Şi pentru a fi sigur că cei mici nu uită regulile învăţate, Deliciosul le-a dăruit şi câteva materiale educative care să le amintească permanent importanţa unui meniu echilibrat. Printre altele, învăţăceii au primit câte o carte cu activităţi şi jocuri cu fructe şi legume şi cartea „Bucate ca-n poveşti”, care se adresează atât copiilor, cât şi celor mari. Fotografii şi prezentări ale vizitelor Deliciosului de Vaslui şi alte informaţii despre campanie le pregăteşte puteţi găsi pe pagina de facebook Deliciosul.

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala