Branding de
produs

Recunoaștem: NE PLAC LUCRURILE FRUMOS AMBALATE!
Împachetăm, dăm formă, ambalăm și etichetăm, îmbrăcăm produsele în haine noi și elegante, potrivite personalității lor – pentru că ambalajul nu este totul, dar, pentru noi, cei de la Artvertising, el contează foarte mult. Un design bun este evident, un design de excepție este transparent, lăsând să se întrevadă beneficiile produsului și tot efortul depus până ce acesta a ajuns la raft.

CONCEPT DE BRAND

Construim conceptul de brand. Facem design grafic, mesajul creativ și întreg procesul de (re)branding printr-o strategie de poziționare.

REBRANDING

Identificăm atributele brandului și concepem designul, ce contribuie la diferențierea produsului pe piață. Uneori un brand este mai important decât produsul.

PACKAGING DESIGN

Ambalajul informează și vinde produsul. Facem design de ambalaj, un puternic instrument comercial și publicitar, ușor de identificat la raft.

PORTOFOLIU DE DESIGN, BRAND, REBRANDING

Proiect de promovare a produselor românești tradiționale, dezvoltat prin branding și strategie de comunicare în graiul dulce-creativ al moldovenilor.
Proiect inovativ în industrie pentru promovarea vinurilor și diferențiere la raft, dezvoltat prin strategie de poziționare și rebranding.
Concept creativ SKU, mecanism de campanie și implementare campanii publicitare, declinări pe materiale de promovare, OOH, Tranzit. 
Brand Logo - Zdravan Romanesc
Packaging design Bucium
Ambalaj ATM Deliciosul de Vaslui

Analizăm și identificăm soluția eficientă pentru dezvoltarea proiectelor, nu alegem subiectiv. Mai multe proiecte găsești în Branding de Companie și Branding Online.

Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei să faci un produs deosebit de altele?

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala

Contact

Artvertising. Din 2003
facem marketing și branding

office @ artvertising.ro
© 2003-2024 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en