Magazin
online

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru a-ți construi magazinul online, suntem aici pentru tine! Înțelegem nevoile afacerii tale și dezvoltăm soluții personalizate, de la administrarea stocurilor și plăților online, la integrarea cu baze de date și optimizarea fluxurilor de lucru.

CUSTOM SHOP

Descoperă magazinul online personalizat și inovativ, creat special pentru afacerea ta. De la funcționalități complexe la optimizarea pentru dispozitivele mobile și desktop, suntem aici pentru a proiecta un magazin online care se potrivește perfect cu nevoile și obiectivele tale de afaceri.

MODULE AVANSATE

Transformăm magazinul tău online într-o experiență de cumpărături perfectă prin dezvoltarea unor module avansate, cum ar fi gestionarea stocurilor și codurilor de produs, secțiunea de review-uri și întrebări despre produse, integrarea cu servicii de transport și AWB-uri sincronizate, precum și module de newsletter pentru a-ți menține clienții informați.

FUNCȚIONALITĂȚI LA CERERE

Inovăm mecanismele online prin formule matematice și funcționalități personalizate pentru magazinul tău web, inclusiv calculul transportului și prețurilor produselor. De la gestionarea conținutului la campanii de SMS, magazinul tău va fi dezvoltat la comandă pentru un control complet și pentru a obține cele mai bune rezultate.
Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei să dezvolți un magazin online?

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

BENEFICIILE UNUI MAGAZIN ONLINE CUSTOMIZAT: O PLATFORMĂ PREMIATĂ CE SE POTRIVEȘTE NEVOILOR AFACERII

Beneficiile unui magazin online customizat: o platformă premiată ce se potrivește nevoilor afacerii
Dezvoltarea unui magazin online nu se rezumă doar la prezentarea produselor, ci și la implementarea unor funcționalități strategice menite să crească vânzările și rata de conversie.
TAG:

ARTVERTISING ÎNDEPLINEȘTE CRITERIILE DESI ȘI ESTE PARTENER DIGITAL INNOVATION PENTRU ACCELERAREA DIGITALIZĂRII IMM-URILOR ȘI INSTITUȚIILOR PUBLICE

Artvertising îndeplinește criteriile DESI și este partener Digital Innovation pentru accelerarea digitalizării IMM-urilor și instituțiilor publice
Vrei să accesezi fonduri nerambursabile pentru digitalizarea business-ului tău?
TAG: digitalizare, servicii digitalizare

Contact

Artvertising. Din 2003
facem marketing și branding

office @ artvertising.ro
© 2003-2024 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en