Familia Safir împreună cu Artvertising au organizat cel mai mare flash mob din România la Vaslui

Familia Safir împreună cu Artvertising au organizat cel mai mare flash mob din România la Vaslui

Într-un eveniment plin de culoare, muzică și zâmbete, locuitorii din Vaslui au cunoscut noul brand Familia Safir într-o zi minunată din 25 septembrie 2022. Peste 1900 de vasluieni au participat cu bucurie la evenimentul public organizat de producătorul de carne de pui, iar la finalul acestuia, a fost anunțat un premiu de 19000 de euro pentru un proiect comunitar care să vizeze timpul petrecut în familie.

Potrivit lui George Safir, administratorul companiei, „Faptul că i-am invitat pe toți cei din comunitate să ne fie alături în momentul dezvăluirii noii identități vizuale Familia Safir nu e o întâmplare. Chiar împrospătarea brandului grupului nostru de firme vine să exprime mai clar valoarea de a fi împreună, unul dintre pilonii afacerii noastre de familie. Am vrut să ne fie alături comunitatea pentru că doar împreună cu cei din jurul nostru putem realiza lucruri frumoase și doar cu gândul la cel de lângă noi știm că vom păstra calea dreaptă."

Noul brand Familia Safir, realizat de agenția Artvertising din Iași, oferă uniformitate produselor și firmelor și transmite, prin imagine, comunicare și ambalaje, un element cheie din sufletul companiei: faptul că rămâne o afacere de familie care păstrează tradiția valorilor sănătoase și a apropierii de comunitate.

Peste 1900 de vasluieni s-au adunat duminica, în familie, la Centrul Civic al Vasluiului, realizând cel mai mare flash mob din România pentru a sărbători lansarea noii identități de brand. La acesta au participat școli de dans din Vaslui și Iași, o parte dintre cei peste 700 angajați ai companiei Safir și mulți vasluieni, prieteni și parteneri, care s-au bucurat împreună de eveniment.

Evenimentul a fost un succes și datorită implicării partenerilor instituționali: Primăria Vaslui și Consiliul Local, partenerilor media vasluianul.ro, Kiss FM, Rock Fm, știriest.ro, Smile FM, școlilor de dans și întregii comunități.

Daniel Dimitriu, manager Artvertising, a declarat: „Sufletul grupului Safir nu s-a schimbat. Valorile de apropiere de comunitate, de generozitate și grijă pentru cei din jur au fost mereu centrale pentru această companie. A fost o bucurie pentru noi să fim cei care transpun și mai bine aceste valori în mesajul central al brandului către consumatori."

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala